ΝΕΑ

Καυτό Micra Nismo

Μπορεί το νέο Nissan Micra να παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, όμως ήδη πληροφορίες από το εξωτερικό μας προετοιμάζουν και για τη νέα σπορ έκδοσή του Micra Nismo!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου Nissan Micra πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι και λίγες μέρες μετά ήρθε η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τους ανεξάρτητους σχεδιαστές της X-Tomi Design.Το νέο Nissan Micra Nismo θα αποτελέσει την πιο γρήγορη επιλογή στη γκάμα του νέου ιαπωνικού μικρού, στα πρότυπα του Nissan Juke Nismo RS. Το νέο μοντέλο αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2017 για να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του νέου Micra.

Τεχνικά και μηχανικά, όπως συμβαίνει και με τις απλές του εκδόσεις, έτσι και το νέο Nissan Micra Nismo αναμένεται να βασιστεί πάνω στο Renault Clio και πιο συγκεκριμένα, πάνω στην top έκδοση Clio RS.


Σε αυτή του την έκδοση, το Renault Clio RS φέρει έναν 1.600άρη turbo κινητήρα βενζίνης με 200 άλογα και πιθανότατα, αυτή θα είναι και η επιλογή για το νέο Micra Nismo.

Αισθητικά, όπως μπορείτε να δείτε και στη ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, το νέο Nissan Micra Nismo θα λάβει ένα πλήρες περιμετρικό body kit, που θα τονίσει την εξωτερική του εικόνα. Φυσικά, αναμένουμε ένα αντίστοιχα σπορτίφ εσωτερικό, αλλά και μια σειρά από ειδικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και τα φρένα, που θα του χαρίσουν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top