ΝΕΑ

Λιμουζίνα με τα «όλα» της

Το απόλυτο Sedan της Skoda, η Superb, επιστρέφει στην έκδοση Sportline, συνδυάζοντας τη πολυτέλεια και τις επιδόσεις στη κατηγορία.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως από τη στιγμή που ο όμιλος Volkswagen ενσωμάτωσε τη Skoda στο δυναμικό του, η Τσέχικη εταιρεία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου στην μακροχρόνια πορεία της.

Μέσα στο 2016, πούλησε συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο αυτοκίνητα, με τη ναυαρχίδα της φίρμας, την Superb, να καταγράφει μεγάλη επιτυχία.

Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται η έκδοση Sportline του μοντέλου, το οποίο φιλοξενεί κάτω από το καπό του έναν 2λιτρο, TSI κινητήρα, απόδοσης 280 αλόγων. Η Superb Sportline εξοπλίζεται αποκλειστικά με ένα 6τάχυτο κιβώτιο και η κίνηση μεταδίδεται στους 4 τροχούς.

Ανανεωμένη σε αρκετά σημεία της με νέα extra, όπως η πανοραμική οροφή, το ξεχωριστό Dragon Skin χρώμα και η διακριτική αεροτομή, συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια και τις επιδόσεις.

Επιλέγοντας κάποιος την «πλήρη» έκδοση της Superb, θα πρέπει να δαπανήσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 55.000 ευρώ.Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top