ΝΕΑ

Νέα Audi Black Edition

Είναι τέτοια η επιτυχία των εκδόσεων Black Edition στο Ην. Βασίλειο, που «ανάγκασε» τους ανθρώπους της Audi να διευρύνει την οικογένεια των μοντέλων που προσφέρονται στην σπέσιαλ αυτή έκδοση.

audi-uk-black-edition-models-7

Η αυξημένη ζήτηση των Βρετανών για τις εκδόσεις Black Edition, «ανάγκασε» τους ανθρώπους της Audi, να διευρύνουν τη γκάμα των εν λόγω εκδόσεων.

Νέες προσθήκες στην οικογένεια «Black Edition» αποτελούν τα A3 & S3, τα TT & TT Roadster, αλλά και τα S6 & S7 Sportback. Επιπλέον, για πρώτη φορά το Q3 αποκτά Black Edition εκδοχή, η οποία αντικαθιστά την S line plus.

Στην περίπτωση του Α3, τόσο το 3θυρο, όσο και το 5θυρο, αλλά και το sedan, αποκτά στην έκδοση Black Edition 10άκτινες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, οι οποίες έχουν ματ φινίρισμα τιτανίου, ενώ φιμέ είναι τα πίσω τζάμια. Μαύρο είναι το περίγραμμα της γρίλιας της μάσκας, όπως και οι εισαγωγές αέρα και τα καπάκια των καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, συναντάμε το ηχοσύστημα Audi Sound System με τα 10 ηχεία και την ισχύ των 180 watt. Στο S3 το σχέδιο των 18άρηδων τροχών είναι σχεδίασης Turbine, ενώ στο S3 Sedan Black Edition η διάσταση των τροχών είναι στις 19 ίντσες. Επιπλέον, το ηχοσύστημα είναι της Bang & Olufsen.


audi-uk-black-edition-models-4

Παρόμοια είναι τα πράγματα με τα TT, TTS Coupe και Roadster, τα οποία έχουν τροχούς 19 ιντσών Blade και ηχοσύστημα Bang & Olufsen.

Προκειμένου να διαφοροποιήσει το Q3, η Audi τοποθετεί τροχούς 19 ιντσών «Y-spoke» με μαύρο φινίρισμα, στάνταρ μεταλλικό χρώμα και ηχοσύστημα της BOSE.

Τέλος, τα S6 & S7 Sportback εξοπλίζονται με τροχούς 20 και 21 ιντσών αντίστοιχα, ηχοσύστημα της BOSE, flat-bottomed πολυλειτουργικό τιμόνι και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.

audi-uk-black-edition-models-9


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top