ΝΕΑ

Νέο Audi RS5 Cabriolet

Μπορεί πρόσφατα η Audi να «συνελήφθη» να δοκιμάζει το νέο RS5 Coupe, αλλά ακόμα δεν έχουμε νέα για το τι προτίθεται να κάνει με το ανοικτό μοντέλο. Αυτό δεν σταματάει, βέβαια, του ανεξάρτητους σχεδιαστές, με τον ιδιαίτερα δραστήριο X-Tomi, να μας δίνει λίγο μετά την παρουσίαση των νέων Audi A5 / S5 Cabriolet, τη δική του πρόταση για το ανοικτό RS5.

Ως ένα τυπικό RS μοντέλο, το RS5 Cabriolet ξεχωρίζει από τις απλές εκδόσεις της σειράς, με τους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, τη διευρυμένη γρίλια της μάσκας και τους μεγάλους αεραγωγούς. Επιπλέον οπτικές διαφορές είναι οι μεγαλύτεροι τροχού, οι διπλές οβάλ απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και τα σχετικά σηματάκια.


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου RS5 παραμένουν ανεπιβεβαίωτα. Ωστόσο, πιθανότερη είναι η λύση του 3λιτρου V6 κινητήρα με δύο τουρμπίνες, ενώ υπάρχει περίπτωση η δεύτερη τουρμπίνα να είναι ηλεκτρική. Λέγεται πως θα αποδίδει περίπου 500 ίππους και θα έχει αντιπάλους τις Mercedes-AMG C 63 & C 63 S Cabriolet, αλλά και την BMW M4 Convertible.

Το νέο Audi RS5 Coupe ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, με την Cabriolet έκδοση να ακολουθεί μερικούς μήνες αργότερα.

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top