ΝΕΑ

Προσιτή ηλεκτρική Mercedes

Αντλώντας έμπνευση από το Generation EQ Concept, η Mercedes θα μπορούσε -και πρέπει- να παρουσιάσει ένα προσιτό ηλεκτρικό μοντέλο. Δείτε το όραμα ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πώς θα μπορούσε να είναι το βασικό hatchback μοντέλο της υπο-φίρμας EQ.

Αν η Mercedes θέλει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η BMW i3 ή το επερχόμενο Tesla Model 3, θα πρέπει δίχως αμφιβολία να λανσάρει ένα compact ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της νέας γκάμας που ετοιμάζει για την υπο-φίρμα EQ.

Η προφανής επιλογή είναι να φτιάξει ένα σχετικά απλό πλήρως ηλεκτρικό hatchback όχημα. Κάτι σαν αυτό που εμπνεύστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής της RM Design, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από το πρόσφατο Generation EQ Concept.

Η κλάση των πεντάθυρων μικρομεσαίων hatchback είναι άκρως δημοφιλής παγκοσμίως, γεγονός που στο προσεχές μέλλον θα οδηγήσει στο λανσάρισμα αρκετών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.


Αν και στη ψηφιακή δημιουργία που σας παρουσιάζουμε σήμερα δεν βλέπουμε το εμπρόσθιο τμήμα του οχήματος, φανταζόμαστε πως το κανονικό μοντέλο θα μοιάζει με το πρωτότυπο Generation EQ. Όχι μόνο αυτό, άλλα όλα τα μοντέλα της μελλοντικής ηλεκτρικής φίρμας της Mercedes.

Σε ό,τι αφορά στον ηλεκτροκινητήρα και με τη λογική πως το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι όσο πιο προσιτό γίνεται, αναμένουμε πως το μοτέρ των 407 ίππων του EQ Concept, να δώσει τη θέση του σε κάτι πιο «λογικό».


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top