ΝΕΑ

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Suzuki S-Cross

Ταυτόχρονα με την παρουσία του στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, το νέο S-Cross αρχίζει την εμπορική του πορεία στις χώρες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα. Η ανανέωση γίνεται αντιληπτή μέσω του επανασχεδιασμένου εμπρός μέρους, όπου έχει τοποθετηθεί μάσκα με περίγραμμα χρωμίου και νέος προφυλακτήρας.

Πιο περιορισμένες επεμβάσεις έχουν γίνει στην ουρά του αμαξώματος, όπου δεν έχει αλλάξει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων, έχουν όμως τοποθετηθεί νέα κρύσταλλα.

Στην κεντρική κονσόλα του crossover της Suzuki συναντάμε πλέον μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών, μέσω της οποίας οδηγός και συνοδηγός μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων, ενώ νέες επενδύσεις έχουν τοποθετηθεί στα καθίσματα.

suzuki-s-cross-facelift-prices-2


Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 1.0 BoosterJet των 112 ίππων για το προσθιοκίνητο μοντέλο (με τιμές από 16.030 ευρώ), τον 1.4 BoosterJet 140 PS σε εκδόσεις τόσο 4×2 (από 20.250 €) όσο και 4×4 (από 22.400 €), αλλά και τον 1.6 diesel με 120 ίππους (από 21.770 € για κίνηση μπροστά και από 25.720 € για τετρακίνηση). Ανάλογα με τον κινητήρα το S-Cross προσφέρεται με μηχανικό κιβώτιο (5 ή 6 σχέσεων) ή με 6τάχυτο αυτόματο.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top