ΝΕΑ

Το νέο crossover της Opel

Το Opel Grandland X θα αποτελέσει το μικρομεσαίο crossover, με το οποίο η γερμανική εταιρεία θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Nissan Qashqai. Δείτε χάρη στις δεξιότητες ανεξάρτητων σχεδιαστών, την πιθανή μορφή του.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Opel μέσω προωθητικών κινήσεων, μας ενημέρωσε πως τα επερχόμενα crossover μοντέλα της θα ονομάζονται Crossland X και Grandland X, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα Meriva και Zafira αντίστοιχα.

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βρεθεί ο πρώτος ανεξάρτητος σχεδιαστής που θα μας καταθέσει το όραμά του για την πιθανή μορφή των εν λόγω μοντέλων. Αρχή κάνει ο RM Design και μας δείχνει ψηφιακά για το πώς θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο Grandland X.

Όπως ξέρουμε ήδη, τα δύο μοντέλα της Opel θα γίνουν σε συνεργασία με τον όμιλο PSA. Έτσι, το Grandland X θα αποτελεί το alter ego του νέου Peugeot 3008. Αυτά τα χαρακτηριστικά, ανακατεύονται με στοιχεία από το Opel Astra και κάπως έτσι προκύπτει ψηφιακά το crossover της γερμανικής φίρμας.


Αυτό που επίσης είναι ήδη επισήμως γνωστό είναι πως το Grandland X θα πατήσει στην αρθρωτή πλατφόρμα EMP2. Θα διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε συστήματα άνεσης και ασφάλειας, ενώ αναφορικά με τους κινητήρες, αναμένουμε να δούμε μία γκάμα με turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, οι οποίοι θα συνεργάζονται με 6-τάχυτα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια.

31137006775_30bd783835_b


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top