ΝΕΑ

Το νέο Lada Niva

Ο διάδοχος του Lada Niva βρίσκεται προ των πυλών και σύμφωνα με τις τελευταίες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες θα δείχνει κάπως έτσι. Δείτε το και σε sport έκδοση!

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που η Lada παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας το XCODE, ένα πρωτότυπο crossover που μας έδωσε μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το μοντέλο παραγωγής το οποίο και θα αποτελέσει τον διάδοχο του αειθαλούς Niva.

Αντίθετα με ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής η ρώσικη εταιρεία, το XCODE είναι ένα σύγχρονο –και μάλιστα στιλάτο- όχημα, που μας κάνει να πιστεύουμε (ή να ευχόμαστε) πως η Lada ξύπνησε από το «λήθαργό» της και πως θα «παίξει μπάλα» επιτέλους με αξιώσεις.

Κάπου εδώ μπαίνουν στη εξίσωση οι σχεδιαστές της X-Tomi Design, οι οποίοι αφαιρώντας κάποια στοιχεία από το πρωτότυπο όχημα, μας δίνουν το όραμά τους για το μοντέλο παραγωγής. Σαν να μην έφτανε αυτό, συνθέτουν ψηφιακά και την πιο σπορτίφ έκδοση XCODE Sport, με το τελικό αποτέλεσμα να μας κάνει ακόμα πιο ανυπόμονους να δούμε τι «μαγειρεύουν» στη Lada.


Με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής και τα οποία απορρέουν από τα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου οχήματος, ο διάδοχος του Lada Niva, θα εφοδιάζεται με τούρμπο σύνολο και θα διαθέτει τετρακίνηση. Παράλληλα, η Lada τονίζει την παρουσία στο εσωτερικό ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων και μιας μεγάλης οθόνης αφής 10 ιντσών για το σύστημα infotainment, μαζί με διευρυμένη συνδεσιμότητα. Τέλος, προσοχή έχει δοθεί και στα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, τα οποία σύμφωνα με τη φίρμα θα είναι τελευταίας τεχνολογίας.

lada-xcode-x-tomi-2


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top