ΝΕΑ

Το πρόσωπο της Mitsubishi

Ελπίζουμε να σας αρέσει αισθητικά το πρωτότυπο Mitsubishi GT-PHEV, γιατί αυτό είναι το μοντέλο που θα επηρεάσει όχι μόνο τη σχεδίαση του επόμενου Outlander, αλλά όλων των μελλοντικών οχημάτων της ιαπωνικής φίρμας.

Τον Οκτώβριο, στην έκθεση Παρισιού είδαμε το πρωτότυπο Mitsubishi GT-PHEV, με το GT να υποδηλώνει το Ground Tourer. Το concept παρουσιάστηκε ως το μοντέλο που θα επηρεάσει τη νέα εκδοχή του Outlander, αλλά από ότι φαίνεται ο ρόλος του είναι πολύ πιο σημαντικός.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εν λόγω πρωτότυπο θα δανείσει στοιχεία του σε όλη τη γκάμα της Mitsubishi. Ειδικά η ευμεγέθης μάσκα και τα στενά φωτιστικά σώματα, θα είναι το σήμα κατατεθέν της ιαπωνικής φίρμας.

Η αλλαγή στη σχεδιαστική γραμμή θα γίνει μετά το λανσάρισμα του νέου Outlander το 2017. Η Mitsubishi προγραμματίζει άλλο ένα crossover για το 2018, ενώ παρόμοια σχεδιαστική λογική έχουμε δει επίσης στα eX Concept, GC Concept και Outlander Concept-S.

mitsu-gtphev-concept-livepics-17


Αλλο ένα στοιχείο που αναμένεται να περάσει και σε άλλα μοντέλα παραγωγής είναι η οροφή που μοιάζει σαν να επιπλέει, σύμφωνα τουλάχιστον με τον αρχισχεδιαστή της φίρμας, Tsunehiro Kunimoto.

Ακόμα και η καμπίνα του πρωτότυπου Ground Tourer, μας δίνει μια πρόγευση της λογικής που θα υπάρξει στα σαλόνια των μελλοντικών μοντέλων της Mitsubishi.

mitsu-gtphev-concept-livepics-14


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top