ΝΕΑ

«Κολάζει» το Inferno Exotic Car!

Το Inferno Exotic Car το γνωρίσαμε το 2015 σε Έκθεση Υψηλής Τεχνολογίας στο Μεξικό και είχε δημιουργηθεί σε μια συνεργασία μεταξύ Μεξικανών και Ιταλών μηχανικών και τεχνικών, με τον σχεδιαστικό οίκο Dozerek να έχει επιμεληθεί την εντυπωσιακή σχεδίασή του. Τον μεξικάνικο οίκο βοήθησε ο Ιταλός Αντόνιο Φερραριόλι, ο οποίος προηγουμένως, ανήκε στην ομάδα της Lamborghini, σχεδιάζοντας διάφορα τμήματα των Aventador,Veneno και Reventon Roadster.
 
Στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου συγκαταλέγεται και ο V8 βενζινοκινητήρας του με 1.400 ίππους ισχύος και 1.525 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 3,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 395 χλμ./ώρα.
Στην κατασκευή του αμαξώματός του έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό κράμα μετάλλου από ψευδάργυρο, αλουμίνιο και ασήμι, το οποίο έχει τη δυνατότητα να τεντώνεται έως και 100 φορές σε σχέση με το μέγεθός του, προστατεύοντας τους επιβάτες του αυτοκινήτου σε μια σύγκρουση στα ίδια επίπεδα με αυτά ενός θωρακισμένου οχήματος.
 
Η παραγωγή του Inferno αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες στην Ιταλία, με τα 8 από τα πρώτα 11 μοντέλα που θα κατασκευαστούν να έχουν ήδη βρει ιδιωκτίτη, με την τιμή να ανέρχεται στα 1,9 εκατομμύρια ευρώ. Οι κατασκευαστές επίθυμουν να μας εκπλήξουν, με νέα πιο εντυπωσιακά μοντέλα.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top