ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανεωμένα Subaru WRX/WRX STi

Ανανεώνει τα δύο αυτοκίνητα επιδόσεών της η Subaru, πραγματοποιώντας αλλαγές στην εμφάνισή τους και όχι μόνο, για το 2018.

Η Subaru παρουσίασε τα νέα WRX και WRX STi για το 2018. Καθώς δεν θα δούμε ολικά ανανεωμένο WRX μέχρι το 2020, η εταιρεία ανανέωσε το μοντέλο σε καίρια σημεία, στην εμφάνιση αλλά και όχι μόνο.

Και τα δύο μοντέλα –απλό και STi– έχουν φρεσκαρισμένη σχεδίαση με νέα εμπρός όψη, ανασχεδιασμένη άνω γρίλια και μια πολύ μεγαλύτερη κάτω γρίλια, με το τελικό αποτέλεσμα να τονίζει ακόμη περισσότερο τον sport χαρακτήρα. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα αποκτούν ανανεωμένη ανάρτηση, για μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα στο δρόμο.

Το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων του WRX έχει δεχθεί ανασχεδιασμό στα συγχρονιζέ του και εργασίες στον συμπλέκτη, για την βελτίωση της αίσθησης. Αλλαγές έγιναν επίσης στο σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης του τιμονιού.

Η Subaru εξοπλίζει το νέο WRX με ένα νέο πακέτο εξοπλισμού Performance το οποίο θα περιλαμβάνει ηλεκτρικά καθίσματα από την Recaro, κόκκινες δαγκάνες φρένων, νέες ζάντες 18 ιντσών και νέα τακάκια.

Όσον αφορά την έκδοση STi, ανανεώνεται πλήρως το σύστημα ελέγχου της ηλεκτρονικής τετρακίνησης, ενώ η έκδοση θα εξοπλίζεται με στάνταρ τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά 245/35R19. H έκδοση STi αναβαθμίζεται επίσης σημαντικά στο σύστημα πέδησης, με κίτρινες δαγκάνες από την Brembo -6 και 4 εμβόλων για εμπρός και πίσω, αντίστοιχα- και τακάκια από νέο υλικό.


Και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μια μεγαλύτερη οθόνη πληροφοριών στο εσωτερικό τους, ενώ θα εξοπλίζονται με νέες χειρολαβές, νέα υλικά στο εσωτερικό και μια ποικιλία από φρεσκαρισμένες λεπτομέρειες, όπως το πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top