ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανεωμένη Mercedes-AMG GT

Δεν είναι μόνο τα «κανονικά» μοντέλα που ανανεώνονται κάθε 3-4 χρόνια, αλλά και κάποια πιο «εξωτικά», όπως η Mercedes-AMG GT. Δείτε τι αλλάζει στο supercar των Γερμανών.

Δεν έχουν περάσει τρία χρόνια από το λανσάρισμα της Mercedes-AMG GT και η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου, παράλληλα με την επετειακή έκδοση Edition 50.

Το νέο μοντέλο προσπαθεί να διαφοροποιηθεί μέσω της νέα γρίλιας, που ονομάζεται AMG Panamericana και θυμίζει την αντίστοιχη της αγωνιστικής GT3. Νέος είναι και ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας, ενώ το σύστημα Airpanel που έκανε ντεμπούτο στην GT R, περνάει τώρα σε όλη τη γκάμα.

Στη βασική του έκδοση, το αυτοκίνητο αποδίδει 469 ίππους, 13 περισσότερους από πριν, ενώ και η ροπή αυξήθηκε κατά 30 Nm, φτάνοντας πλέον στα 630. Το AMG GT S έχει ισχύ 515 ίππων (+12) και ροπή 670 Nm (+20). Πιο πάνω συναντάμε την GT C σε Coupe και Roadster με 550 ίππους και 680 Nm, ενώ στην κορυφή έχουμε την AMG GT R των 577 ίππων και των 700 Nm.


H GT C που έκανε ντεμπούτο στο Ντιτρόιτ και σε έκδοση Coupe, διαθέτει μεγαλύτερους τροχούς στο φαρδύτερο πίσω μετατρόχιο, ενεργά αμορτισέρ και σύστημα διεύθυνσης στους πίσω τροχούς.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top