ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο σπέσιαλ Toyota GT86

Η Toyota παρουσιάζει στην «πατρίδα» της δύο σπέσιαλ εκδόσεις του GT86, την Solar Orange Limited Edition που εστιάζει στις ανέσεις και την High Performance Package, που ασχολείται με τη χαρά της οδήγησης.

Ακολουθώντας ό,τι έκανε το «αδελφό» Subaru BRZ Performance Package των ΗΠΑ και το BRZ GT της Ιαπωνίας, το Toyota GT86 αποκτά στην «πατρίδα» του (σκέτο 86 εκεί) την σπέσιαλ έκδοση Toyota 86 GT Limited High Performance Package. Διαθέτει υψηλής απόδοσης αμορτισέρ της Sachs και φρένα της Brembo, ενώ εξοπλίζεται με τροχούς 17 ιντσών.

Έχουμε επιπλέον και το περιορισμένης παραγωγής Toyota 86 Solar Orange Limited Edition, που στηρίζεται στην έκδοση GT. Το όνομά του προφανώς και προέρχεται από το χρώμα του, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις Alcantara, πορτοκαλί ραφές, ύφασμα Grand Luxe στο ταμπλό και θερμαινόμενα καθίσματα.

Αμφότερα προγραμματίζεται να λανσαριστούν στις 10 Μαρτίου στην Ιαπωνία, με τα βιβλία των παραγγελιών να ανοίγουν στις 31 Ιανουαρίου. Όσοι αγοραστές της έκδοσης Solar Orange Limited Edition θέλουν, μπορούν με επιπλέον κόστος να πάρουν στοιχεία από το πακέτο High Performance Package.


toyota-86-high-performance-package-1

toyota-86-solar-orange-limited-edition-4


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top