ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημο: Jaguar F-Type facelift

Χωρίς πολλές αλλαγές, η Jaguar παρουσιάζει την ανανεωμένη F-Type, με τις οπτικές διαφορές με την pre-facelift F-type να είναι αμελητέες και να εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες, στα νέα LED μπροστά φωτιστικά σώματα, όπως και στα νέα πίσω, τα οποία πλέον είναι τεχνολογίας LED.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα, ελαφρύτερα καθίσματα κατά 8 κιλά, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro, χρωμιομένα και αλουμινένια διακοσμητικά και νέες δερμάτινες επενδύσεις, με την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να εισάγει το πακέτο R-Dynamic στην F-Type με τον V6 κινητήρα, που συνδυάζεται με ζάντες 19″ ή 20″, όπως και με μαύρες λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και στο καπό.

Η Jaguar επίσης προσφέρει και την εφαρμογή ReRun η οποία σε συνδυασμό με κάμερα GoPro δημιουργεί υψηλής ποιότητας βίντεο με δεδομένα του αυτοκινήτου.

Μηχανικά τώρα, η Jaguar προσθέτει την έκδοση F-Type Sport 400. Αυτή τοποθετείται ανάμεσα από τις F-Type S και F-Type R, διαθέτει μαύρες ζάντες 20″, σύστημα πέδησης με μεγάλα φρένα, γκρι διακοσμητικά, ειδικά σήματα, βελτιωμένο πλαίσιο και κάτω από το καπό, κρύβεται ο 3,0-λιτρος V6 κινητήρας απόδοσης 400 ίππων με 460 Nm ροπής.


Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 275 χλμ/ώρα. Οι υπόλοιπες παραλλαγές διατηρούν τις ιπποδυνάμεις τους, με την απλή F-Type να αποδίδει 340 άλογα, την F-Type S 380 άλογα, την F-Type R 550 άλογα και την F-Type SVR 575 άλογα. Χειροκίνητο κιβώτιο προσφέρεται μόνο στις πισωκίνητες F-Type, με τις τετρακίνητες να συνδυάζονται αποκλειστικά με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Οι εκδόσεις με τον V8 κινητήρα πλέον είναι μόνο τετρακίνητες. Οι πωλήσεις της ανανεωμένης F-Type θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Πηγή: autoblog.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top