ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Honda Civic Type-R Black Edition

Μια ειδική συλλεκτική έκδοση του Type-R δημιούργησε η Honda, για να τιμήσει τα τελευταία 100 κομμάτια του μοντέλου, με αποκλειστική κυκλοφορία για την Μεγάλη Βρετανία.

H Honda, τιμώντας τα τελευταία 100 κομμάτια του Civic Type-R που θα βγουν από το εργοστάσιο, παρουσίασε την νέα Black Edition του μοντέλου. Όπως ίσως είναι αναμενόμενο, η έκδοση θα παραχθεί μόλις σε 100 κομμάτια, τα οποία αναμένεται να γίνουν συλλεκτικά.

Η Black Edition για το Civic Type-R θα είναι φινιρισμένη εσωτερικά –φυσικά- σε μαύρο χρώμα, με έντονες κόκκινες λεπτομέρειες. Στο εξωτερικό, οι διαφορές στην εμφάνιση με την βασική έκδοση εντοπίζονται στις κόκκινες λεπτομέρειες στην αεροτομή και τον πίσω προφυλακτήρα, ενώ βεβαίως η μαύρη απόχρωση κυριαρχεί.

Μηχανικά, το μοντέλο θα παραμείνει ίδιο στα χαρακτηριστικά με το απλό Honda Type-R. Θα φέρει τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2 λίτρων με υπερτροφοδότηση, ο οποίος αποδίδει 310 ίππους και 400 Nm ροπής, με την κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Ο Phil Webb, επικεφαλής του τμήματος αυτοκινήτων της Honda στην Μ. Βρετανία, δήλωσε: «Θα υπάρχουν μόνο 2.500 Civic Type-R τρέχουσας γενιάς στους δρόμους της Αγγλίας, άρα αυτό το αυτοκίνητο είναι ήδη κάτι σπέσιαλ. Αλλά με την προσθήκη της Black Edition έκδοσης, οι ιδιοκτήτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι κρατούν ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο στα χέρια τους»


Το μοντέλο αναμένεται να τιμολογηθεί στις 32.300 λίρες Αγγλίας –ενδεικτικά, το ποσό αντιστοιχεί σε 37.000 ευρώ.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top