ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Ford Ka σε crossover

Το βραζιλιάνικων προδιαγραφών Ford Ka, μόλις απέκτησε μια έκδοση με crossover χαρακτηριστικά. Λόγος γίνεται για το νέο Ka Trail, ένα μοντέλο που μας ανοίγει την όρεξη και για το δικό μας Ka+…

Η Ford Βραζιλίας παρουσίασε στην έκθεση του Σάο Πάολο το Ka Trail, μια νέα έκδοση του εκεί μίνι της Ford με crossover χαρακτηριστικά. Κάτι αντίστοιχο με το VW cross up! που έχουμε εδώ και το οποίο μας κάνει να σκεφτόμαστε μήπως ετοιμάζεται κάτι αντίστοιχο με το ευρωπαϊκό Ka+.

To Ka Trail είναι λίγο ψηλότερο από το κανονικό μοντέλο, διαθέτει πλαστικά προστατευτικά στους θόλους και μία ασημί μπροστά ποδιά, ώστε να δημιουργείται οπτικά η «περιπετειώδης» αίσθηση.

Εξοπλίζεται με μαύρους τροχούς 15 ιντσών, μια απόχρωση που συναντάμε και στα καπάκια των καθρεπτών και στα χερούλια των θυρών. Στο προφίλ κυριαρχούν τα αυτοκόλλητα με το λογότυπο «Trail». Αν και δεν έχουμε εικόνες του εσωτερικού, έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές στο διάκοσμο, σε σχέση με το βραζιλιάνικο Ka.


Ούτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ford Ka Trail δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ έγινε γνωστό πως το μοντέλο θα αρχίσει την εμπορική του καριέρα στη Βραζιλία, στις αρχές του επόμενου έτους. Το τι θα γίνει με το «δικό» μας Ka+ είναι ακόμα άγνωστό…

ford-ka-trail


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top