ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Aston Martin με 600 άλογα

Η νέα Aston Martin Vanquish S παρουσιάστηκε και επίσημα από τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, με ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, 6 λίτρων, ο οποίος και αποδίδει 600 ίππους.

Μια νέα, πιο ισχυρή έκδοση της Aston Martin Vanquish, την Vanquish S, παρουσίασε στο Los Angeles Motor Show 2016, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Aston Martin Vanquish S διαθέτει βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τη βασική έκδοση του Vanquish. Ανάρτηση, εξωτερικές και εσωτερικές τροποποιήσεις είναι επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο νέο, αναβαθμισμένο μοντέλο.
vanq2

Όσον αφορά τον κινητήρα της νέας Vanquish S, ο οποίος και έχει ιπποδύναμη από 600 άλογα, είναι ο 6λιτρος ατμοσφαιρικός V12 με μεγαλύτερες, πολλαπλές εισόδους που επιτρέπουν μεγαλύτερη ροή αέρα, για καλύτερη απόκριση του γκαζιού και ισχυρότερη απόδοση ισχύος. Επιπλέον δε, το νέο μοντέλο υπόσχεται και ταχύτερες αλλαγές, μέσω του αναβαθμισμένου 8-τάχυτου κιβωτίου Touchtronic III.


Εξωτερικά , οι αλλαγές αφορούν ένα νέο splitter από ανθρακονήματα και ένα διαχύτη σε συνδυασμό με εντυπωσιακό σύστημα εξάτμισης. Παράλληλα, η απόσταση από το έδαφος είναι μειωμένη σε σχέση με το Vanquish, ενώ οι τροποποιήσεις στον πίσω προφυλακτήρα δίνουν στο Vanquish μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

vanq4


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top