ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Renault Kwid Outsider

Για τη Βραζιλία προορίζεται το compact crossover της Renault, που μόλις παρουσιάστηκε σε πρωτότυπη μορφή. Ας γνωρίσουμε το Kwid Outsider Concept.

Από το περίπτερο της Renault στην έκθεση του Σάο Πάολο, σας έχουμε ήδη δείξει τα πρωτότυπα Duster Extreme και Sandero RS Grand Prix. Στη Βραζιλία, όμως, βρέθηκε και το Kwid Outsider Concept, που μας δείχνει το πώς θα μοιάζει το μοντέλο παραγωγής που θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στη Βραζιλία του χρόνου.

Το πρωτότυπο Kwid Outsider αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την RDAL (Renault Design Latin America) και μοιάζει αρκετά με το Kwid Climber Concept. Είναι βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα με πράσινες λεπτομέρειες και διαθέτει μαύρα πλαστικά προστατευτικά, ασημί ποδιά, ράγες οροφής και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο εσωτερικό συναντάμε ελαφρώς ανασχεδιασμένη κονσόλα, πορτοκαλί λεπτομέρειες και σύστημα infotainment MediaNav με οθόνη αφής 7 ιντσών.


Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως το Kwid είναι ένα μικρό crossover που παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάιο στην πατρίδα του την Ινδία. Εκεί έχει αποδειχθεί σε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά παγκοσμίως γνωστό έγινε με άλλα 4 μοντέλα ινδικής καταγωγής, όταν αυτά έλαβαν μηδέν αστέρια στα crash test του Global NCAP.

kwid-concept-4

 


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top