ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Sport Sedan από την Toyota

Η Ιαπωνική φίρμα επέστρεψε στο προσκήνιο της κατηγορίας Sedan από το 2014, παρουσιάζοντας το νέο Toyota Camry, θέλοντας έτσι να συνδυάσει την πολυτέλεια με τα Sport χαρακτηριστικά.

Το Toyota Camry, το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ επί 15 συναπτά έτη, εισέρχεται στην όγδοη γενιά με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση, θέλοντας να κάνει τη διαφορά στη κατηγορία των Sedan.

Αποκαλύφθηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Detroit και αδιαμφισβήτητα ξεχώρισε με το εντελώς διαφορετικό ύφος του, από τα παλαιότερα μοντέλα.

Υιοθετεί το «Ken Look», τη σχεδιαστική γλώσσα της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αρκετά χαμηλότερο και με το γωνιακό σχεδιασμό του να είναι εντονότερος από τον πρόγονό του.

Οι Sport λεπτομέρειες συνεχίζονται και στο εσωτερικό καθώς η καμπίνα προσανατολίζεται περισσότερο στη θέση του οδηγού, «αγκαλιάζοντάς» τον, προσφέροντας του έτσι καλύτερη αίσθηση οδήγησης. Φυσικά το Camry εξοπλίζεται στο Tech πεδίο, με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.


Στο μηχανικό μέρος διατίθεται με τρεις κινητήρες, έναν 2.5 λίτρων, έναν V6 3.5 λίτρων και έναν υβριδικό χωρητικότητας 2.5 λίτρων. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερις εξοπλιστικές εκδόσεις, ονόματι LE, XLE, SE, και XSE και το μόνο που απομένει είναι να δούμε είναι η ανταπόκριση του κοινού.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top