ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Supercar ετοιμάζουν οι Κινέζοι

Η Techrules είναι μια νέα κινέζικη εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία έχει πολύ μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον της. Το πρώτο της πρότζεκτ είναι το GT96, ένα supercar για τη δημιουργία του οποίου προσέλαβε τους Ιταλούς σχεδιαστές Giorgetto και Fabrizio Giugiaro.

Μάλιστα τον προηγούμενο Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης είχαμε πάρει μια πρόγευση από το GT96, στην πρωτότυπη μορφή του, ενώ σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται είναι πολύ πιθανό να δούμε την τελική του μορφή στο ερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης. 

Όσον αφορά στα μηχανικά του μέρη το Techrules GT96 εφοδιάζεται με 6 ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε μπροστά και δύο για κάθε πίσω τροχό, οι οποίοι έχουν συνολική ισχύ 1.045 ίππων και 865 Nm ροπής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται 2,5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και αυτονομία 2.000 χλμ.


Οι Κινέζοι, πέρα από τους σχεδιαστές Giorgetto και τον γιό του Fabrizio Giugiaro, προσλάβανε και τον μηχανικό L.M. Gianetti. Τέλος να αναφέρουμε πως η παραγωγή θα περιοριστεί στις 25 μονάδες, ώστε να μη χρειαστεί η φίρμα να κατασκευάσει δικό της εργοστάσιο παραγωγής.


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top