ΝΕΑ

Αlcraft GT: Το ηλεκτρικό Shooting-brake

Αλλη μία νέα ηλεκτρική φίρμα ιδρύθηκε πρόσφατα και όπως όλα δείχνουν έχει χάσει χρόνο στο να προετοιμάσει το πρώτο της μοντέλο κάτω από την ονομασία Αlcraft GT.

Η Alcraft Motor Company ιδρύθηκε από έναν επιχειρηματία μαζί με πρώην στελέχη της Morgan, της Τοyota, της Daewoo και της Michelin μαζί με την Delta Motorsport που θα προσφέρει τους ηλεκτροκινητήρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ισχύς του shooting-brake μοντέλου που βλέπετε στις φωτογραφίες θα πηγάζει από τρία ηλεκτρικά μοτέρ απόδοσης 600 ίππων και 1.139 Nm ροπής που σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης θα μπορεί να κάνει το αυτοκίνητο να διανύει χρονικά τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 3,5 δευτερόλεπτα. Από όσα έχουν διαρρεύσει η αυτονομία του θα είναι κοντά στα 483 χλμ με την θέση των μπαταριών να βρίσκεται πίσω από τα εμπρός και πίσω καθίσματα.

Ο ιδρυτής της νέας φίρμας δήλωσε: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια νέα βρετανική εταιρεία που θα συνδυάζει την παράδοση με την τελευταία τεχνολογία. Θέλουμε να φτιάξουμε μοντέλα υψηλών επιδόσεων αλλά και παράλληλα να διακρίνονται για την χρησιμότητα τους.»


Πρόθεση του ιδιοκτήτη είναι το Alcraft GT να είναι έτοιμο για παραγωγή το 2019.

Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top