ΝΕΑ

Αργεί ο διάδοχος της 918

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Porsche δεν φαίνεται να σχεδιάζει τον διάδοχο της 918 Spyder μέχρι να γίνουν διαθέσιμες σε αυτήν τεχνολογίες που θα της επιτρέψουν να βελτιώσει το τωρινό μοντέλο σε κάθε τομέα.

Μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της μάρκας, κ. Michael Steiner δήλωσε ότι δεν υπάρχουν τόσες νέες καλές τεχνολογίες που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στο νέο μοντέλο, τονίζοντας « ενα μελλοντικό super-sports car είναι θέμα τεχνολογίας. Αν ξεκινούσαμε να το αναπτύσσουμε σήμερα, θα ήταν υβριδικό αλλά ήδη έχουμε κάνει κάτι τέτοιο στην 918».

O Steiner σημείωσε ότι ένα μελλοντικό υπεραυτοκίνητο από την Porsche, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό αλλά παράλληλα τόνισε και τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τόνισε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα είναι πολύ πιο μικρή όταν αυτή χρησιμοποιείται σε ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων ενώ το μεγάλο βάρος της αποτελεί ακόμα πηγή αντιπαραθέσεων.

Η Porsche αποφάσισε να αντικαταστήσει την Carrera GT με την 918 Spyder μετά από 9 χρόνια αλλά φαίνεται πως ο διάδοχος της 918 ίσως αργήσει πολύ περισσότερο.


Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top