ΝΕΑ

Αston Martin DBX προ των πυλών

Ξένα μέσα ενημέρωσης στο χώρο του αυτοκινήτου αναφέρουν ότι η Aston Martin επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί η σχεδίαση του DBX παραγωγής.

Ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Andy Palmer λέει ότι η τελική του μορφή διατηρεί πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από το concept αλλά σε αντίθεση με αυτό έχει τέσσερις πόρτες αντί για δύο. Ο ίδιος ανέφερε: « Yπάρχουν πολλοί τομείς που έχουν αλλάξει δραματικά και θα μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές. Αλλά όσον αφορά, τις γραμμές και τους βασικούς πυλώνες της αρχιτεκτονικής είναι οι ίδιοι, θα τους αναγνωρίσεις».

Στο παρελθόν, έχουν γίνει αναφορές για την πρόθεση της βρετανικής φίρμας να ακολουθήσει το DBX crossover τα βήματα της Valkyrie, χρησιμοποιώντας κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επιβεβαίωση, αλλά αν τελικά γίνει αυτό θα επιτρέψει στους σχεδιαστές της μάρκας να δημιουργήσουν μια ολόκληρη γκάμα μοντέλων Aston Μartin χωρίς τους γνωστούς σε όλους μας καθρέπτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λανσαριστεί το 2019 εξοπλισμένο με τον διπλό turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λτ. απόδοσης 503 ίππων ή τον κορυφαίο 5,2 λίτρων διπλό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V12 απόδοσης 600 αλόγων.


Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top