ΝΕΑ

Έρχεται το Kodiaq RS

Από την αρχή του έτους έχουν επιβεβαιωθεί από το τσέχικο στρατόπεδο οι φήμες που θέλουν το μεγάλο SUV της Skoda να μπαίνει στην RS οικογένεια. Σήμερα λοιπόν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη «καυτή» εκδοχή του Kodiaq.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου το Kodiaq RS θα λανσαριστεί στις αρχές του 2018, κατά πάσα πιθανότητα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τα οποία επικαλούμενα κύκλους της εταιρείας αναφέρουν ότι το μοντέλο θα έχει εξαιρετικά μεγάλη ροπή. Επιπλέον, το ισχυρό SUV θα διατίθεται με κινητήρα diesel, έχοντας ωστόσο και την επιλογή ενός κινητήρα βενζίνης.

Ψήφος εμπιστοσύνης για την κίνηση του μοντέλου λέγεται ότι θα δοθεί στον 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους, με κάποια σενάρια να μιλούν για μια βελτιωμένη version του με ακόμη μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Έπειτα, δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ δεν αποκλείεται και η τετρακίνηση. Όσον αφορά στον βενζινοκινητήρα ο 2.0 TSI μοιάζει η πιο ενδεδειγμένη λύση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιπποδύναμη.


Τέλος, όπως είναι αναμενόμενο οι άνθρωποι της Skoda θα φροντίσουν να κάνουν πιο «επιθετική» την εικόνα του μεγάλου SUV προσθέτοντας σπορ στοιχεία, όπως ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων, διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αεροτομή και τα χαρακτηριστικά λογότυπα vRS στη μάσκα και το πίσω μέρος.

Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top