ΝΕΑ

Έρχεται νέα BMW M5 Competition Package

Λες και οι 600 ίπποι της ολοκαίνουργιας τετρακίνητης BMW M5 δεν ήταν αρκετοί και η βαυαρική εταιρεία επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει έκδοση Competition Package για το καυτό της μοντέλο, η οποία θα λανσαριστεί κάποια στιγμή του χρόνου.

Σύμφωνα με το μεγαλοστέλεχος της BMW για τα μεγάλα οχήματα, Andy Cook, «το Competition Package θα διαθέτει πειραγμένη δυναμική και πιθανώς κεραμικά φρένα, τα οποία κοστίζουν 10.000 δολάρια επιπλέον στο κανονικό μοντέλο.».

Με όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από προηγούμενες Competition Package εκδόσεις των μοντέλων Μ, αναμένουμε η νέα Μ5 να έχει πιο σκληρή ρύθμιση της ανάρτησης, να είναι λίγο πιο ελαφριά, αλλά και να είναι περισσότερο στημένη για την πίστα, δίχως να χάσει την καθημερινή της ευχρηστία.

Υπενθυμίζουμε, κλείνοντας, πως το σύστημα 4κίνησης xDrive είναι η μεγάλη είδηση για τη νέα -G30- γενιά της BMW Μ5, αφού για πρώτη φορά απομακρύνθηκε από την πίσω κίνηση. Όχι τελείως, ευτυχώς, καθώς υπάρχει λειτουργία RWD με την προϋπόθεση πως το traction control είναι απενεργοποιημένο.


Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top