ΝΕΑ

Έρχεται νέα Lamborghini

Σύμφωνα με δηλώσεις στα μέσα του εξωτερικού ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Lamborghini, Maurizio Reggiani ανέφερε πως: «Σύντομα θα παρουσιάσουμε στους πιο σημαντικούς πελάτες μας μια νέα έκδοση, που θα γίνει ανάρπαστη».

Αυτή τη στιγμή λίγα είναι γνωστά για το ανερχόμενο αυτοκίνητο, ωστόσο ο Reggiani είπε ότι το μοντέλο θα χρησιμοποιηθεί για να εισαγάγει κάποια νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, τα οποία ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά, κάτι το οποίο συνέβη και στην περίπτωση της πισωκίνητης Aventador S, καθώς το συγκεκριμένο σύστημα τοποθετήθηκε πρώτα στην Centenario.

Ένα ακόμα στοιχείο που αποκάλυψε ο Reggiani είναι το γεγονός πως όποιος επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο δεν θα έχει εύκολο έργο μιας και πιστεύει πως ολόκληρη η παραγωγή θα έχει πωληθεί πριν την αποκάλυψη του κάτι το οποίο είναι συνηθισμένο στην ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία καθώς έχει συμβεί και στις Reventon, Reventon Roadster, Concept J, Veneno Roadster και Sesto Elemento.


Η Lamborghini πιθανότατα θα έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές αργότερα μέσα στο έτος πριν αποκαλύψει το αυτοκίνητο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018.

Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top