ΝΕΑ

Έρχεται νέο Scirocco;

Νέες πληροφορίες που έρχονται από υψηλόβαθμα στελέχη του VW Group αποκαλύπτουν ότι ο γερμανικός κολοσσός δεν φαίνεται να έχει στα άμεσα σχέδια του το λανσάρισμα του I.D hatchback αλλά σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ετοιμάζεται ένα νέο Scirocco με το ίδιο ΜΕΒ δάπεδο, κατάλληλο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει μια μεγάλη γκάμα από ηλεκτρικά μοντέλα και θέλει το Scirocco να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο. Κάτω από το ΜΕΒ δάπεδο και σε 3θυρη coupe έκδοση, θα μπορούσε να πάρει μια σειρά από μπαταρίες με αυτονομία που θα έφτανε και μέχρι τα 500 χλμ. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης ηλεκτρικών μοτέρ, διαφορετικής ισχύος ανάλογα με τις επιθυμίες της μάρκας. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην πιο ισχυρή του έκδοση, θα μπορούμε να δούμε ένα ηλεκτρικό Scirocco 300 ίππων με σύστημα τετρακίνησης.

Από άποψη εμφάνισης, το νέο Scirocco θα υιοθετούσε πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων από το I.D hatchback σε συνδυασμό πάντα με την αρχιτεκτονική του τωρινού μοντέλου.


Ο διευθυντής Ανάπτυξης και Έρευνας της VW δήλωσε σχετικά: « Θα προχωρήσουμε μόνο στο coupe. Δεν είμαστε σίγουροι αλλά σκεπτόμαστε να δημιουργήσουμε ένα concept με βάση την ηλεκτρική μας πλατφόρμα.»

Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top