ΝΕΑ

Φτιάξε το Range Rover Classic που θα αγοράσεις

Η East Coast Defender της Φλόριντα, διατηρεί ζωντανή τη φλόγα του Land Rover Defender, με προσαρμοσμένες κατασκευές του εικονικού μοντέλου από το 2013. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να αγκαλιάσει το Range Rover Classic, ως μέρος του ρεπερτορίου των off-road που κλείνουν το μάτι στο σήμερα με την αύρα του χθες.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα πρωτότυπο ενός κλασικού ονομαζόμενου Project Alpha, το οποίο βασίζεται σε μοντέλο του 1995 με μακρύ μεταξόνιο. Φαίνεται ότι η εξειδικευμένη εταιρεία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, με το Project Alpha να πρόκειται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Ιανουάριο στο West Coast Design στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την East Coast Defender, κάθε Range Rover Classic θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Η κατασκευή ξεκινά με ένα αρχικό μοντέλο Range Rover Classic από το 1970 έως το 1996, το οποίο απογυμνώνεται πλήρως. Εάν αυτό ακούγεται σαν μια τυπική κλασική αποκατάσταση παλαιού αυτοκινήτου, κάπως έτσι τελικά είναι. Ωστόσο, αντί για απλή ανακατασκευή ή αντικατάσταση των αρχικών εξαρτημάτων, η ECD δημιουργεί ένα σύγχρονο όχημα με αναβαθμισμένους κινητήρες, αναρτήσεις και εσωτερικό.


Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός ζεύγους κινητήρων GM V8 που παράγουν από 330 μέχρι 430 ίππους, που συνδυάζονται με αυτόματα ή χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων. Δέκα εξωτερικά χρώματα και πέντε εσωτερικά θα είναι διαθέσιμα, μαζί με μια λίστα σύγχρονων ηλεκτρονικών επιλογών και πολυτέλειας. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος.

Πηγή: newsauto.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top