ΝΕΑ

Νέο Subaru Impreza τον Σεπτέμβριο

Την διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης, την μεγαλύτερη στην Ευρώπη, επέλεξε η Subaru προκειμένου να παρουσιάσει επίσημα το νέο Impreza. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το μέρος, μιας και η ιαπωνική φίρμα ποντάρει πολλά στο κοινό της Γηραιάς Ηπείρου, αφού εκεί έχει και τους περισσότερους οπαδούς.

Το νέο Impreza υιοθετεί τους χλιαρούς σχεδιαστικούς τόνους της Άπω Ανατολής και επιφυλάσσει το κυρίως πιάτο για τα εντόσθια. Έχουμε και λέμε λοιπόν, πατά επάνω στην ολοκαίνουργια αρθρωτή πλατφόρμα (από 70% έως 100% πιο άκαμπτη) της Subaru, η οποία είναι υπεύθυνη για το περιορισμένο απόβαρο, το χαμηλό κέντρο βάρους και τη δυναμική συμπεριφορά στις στροφές.

Εννοείται πως το Subaru με το όνομα σήμα κατατεθέν διατίθεται σε ακόμη μια γενιά με το καταξιωμένο σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive που το έχει κάνει διάσημο εδώ και τόσα χρόνια. Εκτός από αυτό, θα εφοδιάζεται με το σύστημα EyeSight το οποίο με τη σειρά του περιλαμβάνει, Adaptive Cruise Control, Automatic Pre-Collision Braking, Lane Departure and Sway Warning και Lane Keep Assist. Μένει να δούμε ποια κινητήρια σύνολα θα επιστρατεύσει η Subaru για το νέο Impreza, η οποία διατηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος επάνω στο συγκεκριμένο τομέα.


Πηγή: newsauto.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top