ΝΕΑ

Pagani Zonda – Πιο σπάνια δεν γίνεται… (video)

Το Pagani Zonda HP Barchetta έχει μόλις αποκαλυφθεί στο Pebble Beach 2017 και μάλλον δεν θα προλάβετε να το παραγγείλετε αφού η προσφορά ξεπερνά κατά πολύ τη ζήτηση. Θα είναι αυτή η τελευταία Zonda που θα δούμε; Δεν είμαστε πεπεισμένοι…

Μόνο τρεις μονάδες της HP Barchetta προορίζονται για τη γραμμή παραγωγής και ένας από αυτούς λέγεται ότι πηγαίνει απευθείας στην ιδιωτική συλλογή του Horacio Pagani. Συμβαίνει επίσης να είναι ένα από τα πιο τρελά Zonda που παράχθηκαν ποτέ.

Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ του Barchetta και όλων των άλλων Zonda είναι το ψιλοκομμένο αλεξήνεμο που αλλάζει δραστικά ολόκληρο το σχέδιο του αυτοκινήτου. Όσο για το υπόλοιπο, φαίνεται ότι είναι ένα κομμάτι από διάφορα μοντέλα Zonda 760, συμπεριλαμβανομένης της μελετημένης κουκούλας, των επανασχεδιασμένων πίσω φώτων αλλά και τα πίσω καλύμματα των τροχών όπως το Zonda ZoZo.

Κατά τα άλλα ξεχωρίζουμε το οπίσθιο φτερό και το diffuser σε σχήμα Cinque, τους επανασχεδιασμένους τροχούς (με μπλε στη μία πλευρά και χρυσό από την άλλη) και ένα εκπληκτικό λευκό εσωτερικό.


Η Pagani δήλωσε αρχικά ότι το ένα από τα τρία Zonda Tricolore θα ήταν ένα από τα τελικά Zonda τα οποία είχε σχεδιαστεί να βγουν από το εργοστάσιο το 2011. Ωστόσο, οι εύποροι ενθουσιώδεις σε όλο τον κόσμο, απαίτησαν να παραμείνει ζωντανή η σειρά 760 μέχρι σήμερα. Όπερ και εγένετω…

Η HP Barchetta θα αποδειχθεί στην πραγματικότητα η τελική Zonda; Θα δούμε, αλλά δεν θα εκπλαγούμε να δούμε ακόμη πιο πολύτιμα κομμάτια στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: newsauto.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top