ΝΕΑ

Η πιο “μάχιμη” μηχανή που έχεις δει!

Η ιστορία με τις αμερικάνικες μηχανές είναι μια ιστορία αγάπης για τους φαν. Και μια ιστορία απέχθειας και μίσους για όσους δεν τις συμπαθούν, τους haters που θα έλεγαν και οι νεότεροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και προς υπεράσπιση των πρώτων και αντίρρηση προς τους δεύτερους, μας φαίνεται λίγο περίεργο να μη θαυμάζεις (έστω και λίγο) κάποιες μηχανές των Γιάνκηδων, όπως η Harley που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα.

Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που θα λέγαμε και για την Combat Bomber FA-13 της Confederate.

Η οποία είναι η πιο μάχιμη μηχανή που έχουμε δει εδώ. Τόσο λόγω προφανώς του ονόματος, όσο περισσότερο –και κυρίως- λόγω εμφάνισης. Που θυμίζει σύγχρονο οπλοπολυβόλο έτοιμο να μοιράσει σκόνη, φωτιά και καπνό.

Κράτα μικρό καλάθι για της επιδόσεις αυτής της ΤΟΣΟ αμερικάνικης μηχανής που θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 150 ίππων. Τρώμε όμως μεγάλη μπουκιά για τη δυναμικότητά της αλλά και για τη μεταπωλητική της αξία. Αφού η Confederate αλλάζει όνομα και από εδώ και πέρα θα βγάζει αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα. Καθιστώντας αυτήν εδώ, όπως όλα δείχνουν, ως ένα πραγματικό συλλεκτικό κομμάτι.


Πηγή: ratpack.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top