ΝΕΑ

Πλησιάζει το Skoda Kodiaq vRS

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Skoda έχει στα σκαριά μια νέα έκδοση του Kodiaq, η οποία θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας και θα προσφέρει υψηλές επιδόσεις.

H Skoda διανύει την καλύτερη περίοδό στην ιστορία της παρουσιάζοντας συνεχώς νέα μοντέλα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά στις κατηγορίες που ανήκουν. Μετά τα νέα Kodiaq & Karoq, αλλά και το compact SUV που ετοιμάζει για το 2019, η εταιρεία σκέφτεται θα λανσάρει και μια σειρά από εκδόσεις επιδόσεων. Η πρώτη από αυτές που θα δούμε στο άμεσο μέλλον αφορά το νέο Kodiaq, το οποίο θα εντάξει στην γκάμα του μια έκδοση με τον κωδικό vRS. Με βάση ευρωπαϊκά δημοσιεύματα το λανσάρισμα του θα γίνει μέσα στο 2018 και η σχεδίασή του θα είναι αρκετά αιχμηρή.

Το ισχυρότερο στην γκάμα Kodiaq, στην έκδοση vRS, θα εξοπλίζεται με κινητήρα βενζίνης 2,0 TSI απόδοσης κοντά στα 230 άλογα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα και με τον 2λιτρο bi-turbo diesel του VW Group με 240 ίππους. Σε όλες τις εκδόσεις θα υπάρχει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης κα αυτόματο κιβώτιο DSG.


Σημειώστε πως σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, οι εκδόσεις vRS της Octavia τυγχάνουν μεγάλης απήχησης καθώς αντιπροσωπεύουν περίπου το 20% των συνολικών πωλήσεων του μοντέλου. Οι άνθρωποι της Skoda εκτιμούν ότι ανάλογα υψηλή θα είναι η ζήτηση και για το Kodiaq.

Πηγή: newsauto.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top