ΝΕΑ

Η Toyota στρέφεται στις σπορ εκδόσεις

Η Toyota ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα στόλο νέων σπορ αυτοκινήτων που θα λειτουργήσει ως το αντίστοιχο τμήμα της φίρμας με τη σειρά Lexus F. Καιρός ήταν, γιατί δεν είναι ψέμα πως έχει συνδέσει το όνομα της τα τελευταία χρόνια μόνο με οικογενειακές κατασκευές.

Η Automotive News αναφέρει ότι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να συνθέσει τη σειρά της με πιο συναρπαστικά αυτοκίνητα και ότι το πρώτο ολοκαίνουργιο μοντέλο στην οικογένεια θα είναι η πολυαναμενόμενη Toyota Supra.

Οι λεπτομέρειες παραμένουν λίγες για τη νέο Supra, αλλά πιστεύεται ότι είναι μόνο ένα από τα πολλά σπορ αυτοκίνητα που η Toyota σκοπεύει να ανακοινώσει στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα. Πέρα από την προσθήκη εξατομικευμένων σπορ αυτοκινήτων στη σειρά, η αυτοκινητοβιομηχανία θα ενισχύσει την οικογένεια των μοντέλων GRMN μετά την αποκάλυψη του Yaris GRMN νωρίτερα αυτό το έτος.


Είναι πιθανό ότι πέρα από την αναγέννηση της Supra, η Toyota θα μπορούσε να αναβιώσει το MR2 και να ξεκινήσει ένα δεύτερο σπορ αυτοκίνητο με ενθουσιασμό.

Πηγή: newsauto.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top