ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Qoros παρουσίασε το μικρό crossover της

Οι Κινέζοι της Qoros μας εξέπληξαν με το compact crossover που παρουσίασαν σε έκθεση της πατρίδας τους, εκεί που μας σύστησαν και με ένα πρωτότυπο πολυτελές sedan που κινείται μόνο με ρεύμα.

Η κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία Qoros παρουσίασε στην έκθεση του Τσενγκντού το νέο της crossover, που ακούει στο όνομα Young. Στο περίπτερό της εταιρείας τα φώτα έπεσαν και σε ένα πολυτελές πρωτότυπο sedan.

Το Young παίρνει κίνηση από ένα turbo σύνολο 1,5 λτ., που αποδίδει 150 ίππους και το οποίο συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Αντίθετα με άλλα μοντέλα της Qoros που πατάνε σε μία πλατφόρμα που έγινε από κοινού με την Magna Steyr, το Young μοιράζεται τα μηχανικά του μέρη με το Chery Tiggo 7, ενώ είναι αντίστοιχο σε διαστάσεις με τα Honda HR-V και Mazda CX-3.

Παρόλο που στηρίζεται στο μοντέλο της Chery, το Qoros Young τοποθετείται τιμολογιακά πιο ψηλά και ξεχωρίζει με την απρόσμενα ελκυστική του εμφάνιση. Το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα, στην οποία συναντάμε οθόνη για το σύστημα infotainment, τριάκτινο τιμόνι, κουμπί έναρξης, αλλά και προαιρετικά χρυσές λεπτομέρειες και δερμάτινες επενδύσεις.

Σε ό,τι αφορά στο concept, αυτό ονομάζεται K-EV, είναι ηλεκτρικό και έχει απόδοση 870 ίππων. Στηρίζεται σε ανθρακονημάτινο monocoque σασί και δείχνει πως είναι κοντά σε μία πιθανή έκδοση παραγωγής.


Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top