ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Renault αποκάλυψε το Symbioz Concept

Η Renault αποκάλυψε το Symbioz Concept που αντιπροσωπεύει την άποψη της μάρκας για την αυτοκίνηση μετά από το 2030, όταν τα αυτοκίνητα θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις κατοικίες, τις πόλεις και το οδικό δίκτυο.

Η μάρκα αναφέρει ότι στην πραγματικότητα, το Symbioz συνδυάζει τόσο το σπίτι όσο και το αυτοκίνητο σε ένα δρώντας αρμονικά μεταξύ τους. Αυτό το γεγονός αποτελεί την πρώτη φορά που ένα concept και ένα «συνδεδεμένο» με σχετικά συστήματα σπίτι παρουσιάζονται μαζί σε ένα Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Ο αντιπρόεδρος της Renault, Thierry Βοllore δήλωσε: «O τρόπος που χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα μας αλλάζει. Ήδη είναι κάτι παραπάνω από το να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο. Γεμάτο τεχνολογία, γίνεται ένα μέρος όπου συνδέει τους επιβάτες με άλλα αυτοκίνητα, ανθρώπους και πράγματα στο περιβάλλον τους. Κοιτώντας προς το 2030, φανταζόμαστε νέα σενάρια με καλύτερη οικονομία στην κατανάλωση, καλύτερη συνδεσιμότητα και συστήματα αυτονομίας που θα βελτιώσουν πως ζούμε και ταξιδεύουμε».

Το Renault Symbioz λαμβάνει την ισχύ του από δύο ηλεκτρικά μοτέρ που βρίσκονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έχουν συνολική απόδοση 680 άλογα και 660 Nm ροπής. Όσον αφορά στις επιδόσεις του, μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δεύτερα ενώ έχει ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 500 χλμ.


Η γαλλική μάρκα φαντάζεται ότι όταν το Symbioz μπαίνει μέσα στο σπίτι, θα μπορεί να συνδέεται με αυτό. Σύμφωνα με την μάρκα, ένα δοκιμαστικό αυτοκίνητο παρόμοιο με το Symbioz θα δοκιμαστεί τους επόμενους μήνες.

Πηγή: autotriti.gr


Comments

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Top